Fortsatt ingen spor etter savnet 58-åring

Søket etter den 58 år gamle mannen som er savnet i forbindelse med en fisketur i Skien, ble trappet noe ned natt til søndag, men fortsetter med full styrke når det lysner søndag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi har søkt i natt, men trappet litt ned på grunn av mørket og av hensyn til sikkerheten til mannskapene. Men vi setter i gang igjen med full styrke når det blir lyst, sier operasjonsleder Jan Olaf Jansen i Telemark politidistrikt til NTB.

Han forteller at politiet parallelt med å koordinere søket, driver etterretning for å forsøke å finne ut hva som kan ha skjedd, og hvor den savnede kan befinne seg.

Den savnede mannen var på fisketur med en kamerat ved Vikle i Kilebygda i Skien i Telemark fredag. De hadde fisket hele dagen og lagt seg til å sove under åpen himmel. Da kameraten våknet lørdag morgen, var 58-åringen borte, ifølge Varden.

– Mannen var borte da kameraten våknet i halv seks-tiden i dag tidlig, og han har ikke blitt sett siden de la seg i går. Kameraten lette selv i noen timer, før han varslet videre, sa operasjonsleder Ole Kamben lørdag.

Sivilforsvaret, et Sea King redningshelikopter, Norske redningshunder, dykkere, Røde Kors og politimannskap med hunder deltok i søket som startet i 12-tiden lørdag. Sendt lørdag kveld holdt de på med finsøk i området der mannen sist ble sett.

– Det blir ikke søkt i vann så lenge det er natt, men søndag blir det satt i gang søk i vannet med kamera, sier redningsleder Eirik Walle ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært