Twitter-hyllest til Knut Nærum

Komiker Knut Nærum er nå ferdig i Nytt på nytt etter 16 år. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)
Komiker Knut Nærum er nå ferdig i Nytt på nytt etter 16 år. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

Knut Nærum mottar lovord og hyllest fra TV-seere på Twitter etter at hans siste episode i Nytt på nytt ble sendt fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter 16 år og 442 episoder er det over i humorprogrammet for 54-åringen Knut Nærum.

«Nå er det liker før jeg griner av å miste Knut Nærum på #nyttpaanytt – dette @johangolden, blir ikke lett ...,» skriver Venstre-leder Trine Skei Grande på sin Twitter-konto fredag kveld.

Det er nemlig Johan Golden, kjent fra blant annet Golden Goal, som tar over Nærums stol. VG viser til at flere ytrer tro på forandring for det populære programmet.

– Knut Nærum fortjener en 16 tonns statue! En statue ikke alle forstår, men alle ler av, skriver komiker Bård Tufte Johansen.

Bakgrunn: Knut Nærum slutter i Nytt på nytt

– TAKK for alt du har gitt oss av glede hver fredag, tvitrer en annen.

Nærum ble takket av med sangen «You're The First, The Last, My Everything» fremført av Nytt på nytt-kollegene Jon Almaas og Pernille Sørensen, samt de tidligere laglederne Anne-Kat. Hærland, Linn Skåber og Ingrid Gjessing Linhave.

– Jeg hadde ikke forventet noe særlig, kanskje en kake. Men dette var stort. Når man først skal slutte så er det overveldende å få lov til å slutte på denne måten, sa Nærum til NRK torsdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært