Mann døde etter voldsepisode i Bærum

En mann som havnet på sykehus etter slagsmål mellom to polakker på Haslum i Bærum onsdag, døde natt til lørdag av skadene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sandvika (NTB): En polsk mann døde sent fredag kveld av skadene etter en voldsepisode på Haslum i Bærum sist onsdag. En annen polsk mann er siktet i saken.

– Vi fikk melding onsdag om slåssing mellom to polske arbeidere. Episoden skjedde i et hus som var under oppussing, der de jobbet, sier politiadvokat Iselinn Håvarstein i Asker og Bærum politidistrikt til NTB.

Da politiet kom til stedet, var den polske mannen i 30-årene alvorlig skadd og ble brakt til Ullevål sykehus. En mann i 20-årene ble pågrepet.

– De to involverte hadde en familierelasjon, opplyser politiadvokaten.

Politiet opplyser i en pressemelding lørdag at hendelsesforløpet fra onsdag fortsatt er uklart. Onsdag ble det opplyst at den skadde trolig var slått i hodet med en stump gjenstand.

Mannen i 20-årene er siktet for grov legemsbeskadigelse under særdeles skjerpende omstendigheter. Denne siktelsen kan bli endret.

Han ble fredag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. Han ble samme dag overført til Dikemark psykiatriske sykehus.

Siktedes advokat, Peder Morset, betegner overfor NTB den siste utviklingen i saken som trist. Siktede har foreløpig ikke vært i stand til å la seg avhøre.

Personvernpolicy