89-årig mann tiltalt for overgrep mot barnebarna

En 89 år gammel mann må i juni møte i retten, tiltalt for seksuelle overgrep mot sine to barnebarn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I tillegg til de to barnebarna, er også en tredje slektning av mannen fornærmet i saken. Alle de tre er gutter, skriver Dagbladet.

Rettssaken skal gå i en tingrett i Nord-Norge.

Overgrepene har ifølge tiltalen pågått mellom sommeren 2000 og sommeren 2012. Det eldste barnebarnet skal ha blitt utsatt for overgrep i perioden 2000 til 2005. Han fylte elleve år det året overgrepene startet, ifølge tiltalen.

Senere skal den nå 89 år gamle mannen ha forgrepet seg på det yngste barnebarnet ved flere anledninger fra sommeren 2009 til sommeren 2012. Ifølge tiltalen var denne gutten var 14 år da overgrepene startet.

Bestefaren er også tiltalt for å ha foretatt seksuelle handlinger med barn under 16 år ved flere anledninger mellom 2009 og 2012. Gutten som er fornærmet i dette forholdet, var 12 år da handlingene skal ha startet.

Personvernpolicy