Meny

Mistenkelig dødsfall etterforskes i Telemark

Kriminalteknikere fra politiet undersøkte mandag en leilighet i Skien sentrum etter det som kan være et mistenkelig dødsfall. Foto: Theo Aasland Valen / Vika media / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Telemark etterforsker det som trolig er et mistenkelig dødsfall i et hus i sentrum av Skien.

Ifølge VG har krimteknikere vært i huset hele mandag, og etter det avisa erfarer, skal det dreie seg om et mistenkelig dødsfall. Det vil imidlertid ikke politiet bekrefte.

– Vi etterforsker en straffesak. Vi kommer med mer informasjon i morgen. Utover det kan jeg ikke si mer nå, heller ikke om det er gjort noen pågripelser, sier politiadvokat Guro Siljan ved Telemark politidistrikt til NTB.

Politiet har vært til stede med mange kriminalteknikere, trolig også fra Kripos, som har undersøkt boligen i Hjellen i Skien sentrum mandag.

Bevæpnet sivilt politi har holdt den avsperrede leiligheten og området utenfor under oppsikt hele dagen.

Rømte leiligheten

Ifølge huseieren har et etnisk norsk par i 30-årene og en gutt i fire-femårsalderen bodd i leiligheten de siste årene, skriver Varden.

En nabo har fortalt at det kom høylytt bråk fra boligen lørdag kveld, og at det pågikk i flere timer.

Det skal ha vært kvinnens tidligere samboer som forsøkte å bryte seg inn mot hennes vilje. Etter at mannen som var inne i boligen sammen med kvinnen, kastet ut noen papirer, forlot han stedet, ifølge vitner.

En time senere forlot kvinnen hjemmet med sin sønn.

Kom tilbake

Søndag formiddag skal den samme mannen ha kommet tilbake med en annen mann. Disse to skal så ha begynt å slåss utenfor leiligheten. En av dem falt ned en lang trapp på utsiden av bygget, ifølge TA.

Begge skal ha blitt tatt hånd om av politiet. Avisa kjenner til at det tidligere har bodd personer med kriminell bakgrunn i leiligheten.
Populært