Meny

ABC Startsiden – også internasjonalt

ABC Startsiden – også internasjonalt

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ABC Startsiden er på plass i flere markeder med TV-guiden.

Gjennom datterselskapet MeeTV er TV-guiden nå ute i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Thailand. Det norske markedet er fortsatt det viktigste, men det knyttesogså store håp til blant annet Thailand.

Adm.dir og ansvarlig redaktør Espen Udland. Adm.dir og ansvarlig redaktør Espen Udland.

– Med 67 millioner innbyggere, eksplosjon i smarttelefonbruk og et uoversiktlig TV-univers er dette kjempespennende, sier Executive Vice President Håkon Tillier.

– Vi har holdt på med MeeTV en stund, men vi er nå ved et punkt hvor vi kan begynne å høste noen frukter, også på inntektssiden. Selskapet har tydelige og ambisiøse mål for 2015. Innfris de vil det bidra positivt til ABC Startsidens portefølje, både med bredde i produkt og rent geografisk, sier administrerende direktør og ansvarlig redaktør i ABC Startsiden, Espen Udland.

MeeTV har også lansert appen Tviller, som gir seerne utløp for å diskutere TV-programmer med andre mens de ser på.

Les også: Du kan kanskje banne i kirken - men ikke på ABC Nyheter

ABC Startsiden:

  • ABC Startsiden med rekordstor topplinje på 163,4 millioner og en god EBITDA-margin på 29% i 2014. Selskapet fortsetter å levere gode tall, som det alltid har gjort.
  • ABCNyheter med omsetningsrekord i 2014 med en topplinje på 42,1 millioner og en vekst på 24 prosent sammenlignet med 2013. Gode redaksjonelle konsepter og rekorder på video har bidratt til de gode resultatene.
  • ABC Startsiden er også et internasjonalt selskap gjennom datterselskapet MeeTV AS som har lansert TV-guiden i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Thailand.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært