Meny

Mann slått i hodet med våpen - mistenkte funnet i en stall, bak en låve og oppe i et tre

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 25 år gammel mann ble natt til lørdag slått i hodet med et skytevåpen i Sarpsborg. Tre menn i 20-årene er pågrepet etter hendelsen.

Politiet fikk like etter midnatt natt til lørdag melding om at det var blitt benyttet skytevåpen i forbindelse med en uoverensstemmelse nær Sarpsborg sentrum. Den fornærmede 25-åringen er kosovoalbansk, opplyser operasjonsleder Tom Sandberg i Østfold politidistrikt.

Tre personer er pågrepet i saken. Den siste pågripelsen skjedde ved Solli utenfor Sarpsborg like før klokken 11 lørdag formiddag, skriver Østfold-politiet påTwitter.

Ingen ble truffet av skudd under selve hendelsen, men den fornærmede mannen ble slått i hodet med et skytevåpen.

– Han har fått behandling på legevakten og har ikke alvorlige skader, sa Sandberg til NTB lørdag morgen.

To av de antatte gjerningsmennene løp til skogs etter hendelsen. Store ressurser ble satt inn i jakten på dem, med blant annet politihelikopter og politihunder fra Follo politidistrikt. En av mennene gjemte seg i en stall. En annen hang i armene flere meter oppe i et tre.

– Den fornærmede og de pågrepne skal avhøres. Taktisk og teknisk etterforskning pågår og vil fortsette utover lørdagen. Da vil vi komme til bunns i hendelsesforløpet, sier Sandberg.

Det er ikke kjent hvorvidt eller hvordan de involverte kjenner hverandre fra før.

Populært