Norsk skip reddet 95 flyktninger i Middelhavet

Det norske skipet Normand Corona reddet natt til onsdag 95 flyktninger utenfor Italias kyst. Flyktningene forsøkte å ta seg over Middelhavet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi fikk vite om båtflyktningene av kystvakten og leverte dem til et skip som kystvakten disponerer. Alt gikk fint og det var ingen dramatikk, sier Sven Stakkestad i Solstad Offshore, som eier skipet, til Karmøynytt.

Det er ikke kjent hva som skjedde med flyktningenes båt, eller om det var flere om bord i den.

Det har vært en stor økning i antall flyktninger som krysser Middelhavet de siste dagene. Tirsdag morgen ble 144 mennesker reddet til land etter at en båt kantret med 550 flyktninger om bord. De øvrige antas å ha druknet.

Personvernpolicy