Meny

Nye tips utløser nye søk i Dung-saken

BORTE: Bildet er hentet fra august 2008, da politiet søkte etter Dung Tran Larsen i Krabbedalen i Bergen. Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter nesten åtte år fører nye tips om den savnede Dung Tran Larsen til at politiet planlegger nye søk både til lands og til vanns.

Den 22 år gamle tobarnsmoren forsvant sporløst fra sitt hjem i Loddefjord i Bergen i 2007. De nye tipsene i saken beskrives av politiet som så interessante at det vil bli satt i gang nye undersøkelser.

– Det ene vitnet meldte seg i fjor høst. Vi har måttet utsette søket på grunn av andre krevende saker som dukket opp i mellomtiden. Det andre tipset kom rett før påske, sier politistasjonssjef Tore Salvesen ved Bergen vest politistasjon til Bergens Tidende.

Salvesen sier at det trolig vil bli brukt både miniubåt og spesialhunder i letingen.

– Vi kommer aldri til å gi opp å finne henne, sier politistasjonssjefen.

Ektemannen, svigermoren, svigerfar og svogeren hennes var alle siktet for å ha drept henne, men i 2009 ble saken henlagt på bevisets stilling. Året etter betalte ektemannen 240.000 til Dungs foreldre i Vietnam, men presiserte at det ikke lå noen form for skylderkjennelse bak betalingen.

Populært