Mann omkom i boligbrann i Ås

En mann i 60-årene mistet livet i en ulmebrann i en blokkleilighet i Ås sentrum i Akershus natt til mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nødetatene fikk melding om brannen klokken 1.33.

– Røykdykkere fant mannen liggende på gulvet i leiligheten. Gjenopplivning ble forsøkt, men han ble erklært død på stedet etter en halvtimes tid, forteller operasjonsleder Pål-Andre Thorsby i Follo politidistrikt til NTB.

Ulmebrannen skapte mye røyk, men skadene begrenset seg til leiligheten der brannen startet. Alle de andre beboerne har fått vende tilbake til leilighetene sine forteller operasjonslederen ved 3-tiden.

Den omkomne bodde alene i leiligheten, ifølge politiet. Leiligheten skal undersøkes av krimteknikere mandag.

Personvernpolicy