Sperret av område i Molde etter funn av gjenstand

Et område rundt politistasjonen i Molde ble søndag formiddag sperret av etter funn av en mistenkelig gjenstand.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi sperret av området frem til vi fikk eksperter på eksplosiver fra Oslo til Molde. Da de først kom til stedet tok det kort tid å slå fast at gjenstanden var ufarlig, sier operasjonsleder Leif Bergen Ohr i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB i 17-tiden søndag.

Det var Romsdals Budstikke som først meldte om hendelsen i Molde sentrum søndag. Gjenstanden som ble funnet skal ha vært rørformet, muligens med ledninger på, og ble omtalt som «bombelignende». Området som var avsperret, ligger like bak politistasjonen.

– Det var en ufarlig gjenstand, men vi hentet rutinemessig inn bistand. Situasjonen er nå avsluttet, sperringene er opphevet og det blir ikke noe mer ut av, sier Bergem Ohr til NTB.

Personvernpolicy