Kastet bag over bord – politiet mistenker smugling

Politiet i Bergen leter etter mulige narkotikasmuglere etter at en bag ble kastet fra danskebåten søndag formiddag. Føreren av en gummibåt plukket opp bagen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Både et vitne på danskebåten og personer i en annen båt observerte dette. Det ble kastet en bag eller lignende gjenstand fra danskebåten, og så kom det en person i en hurtiggående gummibåt og plukket den opp, forteller politiets operasjonsleder Morten Kronen til NRK.

Gjenstanden skal ha vært utstyrt med flyteelementer. Den ble kastet fra MS Bergensfjord da den var på vei gjennom Vatlestraumen mellom Sotra og Bergen. Politipatruljer ble sendt ut for å lete etter gummibåten, uten at de fant den. Passasjerer fra danskebåten ble holdt igjen en kort tid på kaien, men ingen ble pågrepet, ifølge Bergens Tidende.

Personvernpolicy