Facebook stengte Venstre ute:

– Vi har mange fiender

Partileder Trine Skei Grande mener det kan være en bevisst aksjon mot partiet som førte til at Venstres side på Facebook ble blokkert midt under landsmøtet i Tromsø denne helgen. Foto: Marianne Løvland (NTB scanpix)
Partileder Trine Skei Grande mener det kan være en bevisst aksjon mot partiet som førte til at Venstres side på Facebook ble blokkert midt under landsmøtet i Tromsø denne helgen. Foto: Marianne Løvland (NTB scanpix)

Midt under Venstres landsmøte i Tromsø denne helgen ble partiet blokkert på Facebook.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det kan godt hende at det er en bevisst politisk handling. Sosiale medier er en veldig viktig arena for oss. Venstre har ikke så mange ressurser, men vi har mange fiender med mange ressurser, sa Skei Grande under en pressekonferanse etter landsmøtet.

I en epost fra partiorganisasjonen ble landsmøtedelegatene oppfordret til å melde fra til Facebook om feilen, for raskest mulig å få Venstre tilbake på nettstedet.

– Sannsynligvis skjer blokkeringen fordi flere har rapportert poster fra venstre.no som søppel, skrev kommunikasjonsrådgiver Ole Bruseth i eposten.

Personvernpolicy