Meny

Kongressen i USA stengt etter selvmord

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kongressbygningen i Washington ble sperret av lørdag etter at en person skjøt seg selv på utsiden av bygningen.

– Personen døde av et selvpåført skuddsår, sier en talskvinne for politiet til The Washington Post.

Skytingen førte til at sikkerhetsalarmen gikk og hele kongressbygningen ble stengt. Ingen personer fikk gå ut eller inn mens politiet forsøkte å få oversikt over hva som hadde skjedd. Flere gater i området ble også sperret av.

Politiet opplyser samtidig at de gransker en mistenkelig pakke som er funnet like ved kongressbygningen på Capitol Hill. Det er ennå ikke kjent hva pakken inneholdt eller om den har tilknytning til personen som tok sitt eget liv.
Populært