Rekkehusleilighet totalskadd i brann i Sarpsborg

En leilighet i et rekkehus i Sarpsborg ble totalskadd i en brann torsdag morgen. En beboer kom seg ut, men politiet er usikre på om det var flere i leiligheten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Beboeren i leiligheten som brant, er kjørt til sykehus med lettere skader. En polititjenestemann får også behandling for røykskader. Ifølge politiet skal det ha vært fest i leiligheten som brant, men brannårsaken er ikke avklart.

Brannmannskapene holdt fortsatt på med etterslokking ved 8.30-tiden, og det er for varmt på brannstedet til at boligen kan gjennomsøkes. Underetasjen er sjekket, og det var det ingen.

– Vi kan ikke utelukke at det er noen i leiligheten, og vi håper å få krimteknikere til stedet i løpet av dagen, sier operasjonsleder Paul Horne i Østfold politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om brannen like etter klokken 6 skjærtorsdag. Leiligheten som brant, er den ytterste i den ene av to rekkehus som er evakuert. Brannen ble slokket etter kort tid.

Elleve boenheter med til sammen 17 personer ble evakuert. Brannen oppsto i den tolvte og ytterste boenheten i en rekke på seks.

Politiet antar at de evakuerte kan flytte tilbake i løpet av dagen torsdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden