Meny

En person pågrepet etter trippeldrap i Uddevalla

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To menn er pågrepet i forbindelse med trippeldrapet utenfor sykehuset i Uddevalla, opplyser svensk politi.

Tungt bevæpnet politi gikk til aksjon i Uddevalla, sørvest i Sverige, søndag ettermiddag. Pågripelsene ble gjort med en halvtimes mellomrom, og begge er mistenkt for medvirkning til drap, sier politiet til Aftonbladet.

Et 20-tall polititjenestemenn skal ha deltatt i aksjonen.

– Pågripelsene skjer som følge av det spaningsarbeidet som er blitt gjort siden drapene skjedde, sier polititalsmann Christer Fuxborg til Expressen.

Les også: Leter etter to personer etter trippeldrap i Sverige

Funnet av jogger

En 18 år gammel kvinne og to menn på 21 og 22 år ble funnet drept ved en parkeringsplass ved sykehuset i Uddevalla lørdag morgen. Den ene befant seg i en bil, mens de to andre ble funnet på gaten utenfor.

Politiet har blant annet analysert ofrenes mobiltelefoner i arbeidet med å finne ut hvem de snakket med og hvor de befant seg i timene før drapet.

Det var en jogger som oppdaget det ene offeret i bilen like før klokka 7 lørdag morgen. Drapene skal ha funnet sted mellom klokka 1 og 1.30 natt til lørdag.

Flere naboer har fortalt at de hørte høylytt bråk, kraftige smell og et kjøretøy som forsvant i all hast i løpet av natten.

Kjenning av politiet

Venner og bekjente av de døde har opplyst at ett av ofrene var 21-åringen Alaa Farraj.

Familien hans avviser rykter om at han og den drepte 22-åringen tilhørte en kriminell gjeng.

Begge er imidlertid tidligere dømt for grov mishandling. Farraj er også dømt for narkotikakriminalitet, brudd på våpenloven og trusler mot offentlig tjenestemann.

Populært