Meny

Sju såret i bombeangrep i Egypt

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst sju mennesker ble såret da en bombe eksploderte utenfor en mobilbutikk i den egyptiske byen Mahallah fredag.

Militante motstandere av regimet sprenger jevnlig bomber i Egypts byer, mange av dem rettet mot politiet, siden militærkuppet mot den islamistiske presidenten Mohamed Mursi i 2013 og den påfølgende forfølgelsen av hans tilhengere.

Fredagens bombe eksploderte sent om kvelden på hovedgata i Mahallah, en tekstilindustriby 115 kilometer nord for Kairo. I de siste ukene er det også sprengt bomber utenfor mobilbutikker i Kairo.

Mahallah var senter for stadige streiker blant tekstilarbeiderne, og i 2008 var det en massiv streik som regnes for å være en av forløperne til den arabiske våren og opprøret mot president Hosni Mubarak i 2011.

Populært