Meny

Fly skled av rullebanen i New York

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et passasjerfly har sklidd av rullebanen på LaGuardia-flyplassen i New York. Ingen er alvorlig skadd, ifølge brannvesenet.

Flyet er fra selskapet Delta og kom fra Atlanta. På bilder fra rullebanen ser det ut som om flyets neseparti har havnet oppå et gjerde.

Flyet hadde i alt 125 passasjerer, men det er ikke meldt om alvorlige skader, og alle om bord er blitt evakuert, opplyser brannvesenet i New York.

Alle forlot flyet ved hjelp av sklier og ble deretter brakt til terminalbygningen med busser. Ifølge amerikanske medier har enkelte pådratt seg lettere skader.

Delta lover å samarbeide med myndighetene og andre aktører for å undersøke hva som skjedde. Det var snø og underkjølt regn i området da hendelsen skjedde, skriver CNN.

I en Twitter-melding etter ulykken torsdag opplyste flyplassledelsen av rullebanene er stengt og at reisende bør være forberedt på forsinkelser og innstilte avganger.

Flightnummer 1086 tok av fra Atlanta i delstaten Georgia torsdag morgen og landet på LaGuardia i New York litt over 11 lokal tid.
Populært