Meny

Mor og kvinnelig partner dømt for forsettlig drap på 8-åring

BRUTALT MYRDET: Ayesha Ali var bare åtte år gammel da hun ble brutalt myrdet i sitt eget hjem i 2013. Foto: Metropolitan Police

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Moren torturerte sin åtte år gamle datter til døde etter at partneren overbeviste henne om datteren var besatt av demoner, og måtte «utslettes».

Britiske Polly Chowdhury (35) og Kiki Muddar (43) ble dømt skyldige for forsettlig drap på Chowdhurys datter, Ayesha Ali (8) onsdag.

Ayesha ble funnet død av hodeskader 28. august 2013, i sitt eget hjem i utkanten av London. Da hadde jenta over 50 ulike skader, inkludert flere blåmerker og et bitemerke på halsen som stammet fra moren, ifølge The Telegraph.

De to kvinnene mente det var den andre som hadde utført selve drapet, men onsdag ble de begge dømt for forsettlig drap. De får vite straffen sin fredag.

Manipulerte gjennom falske karakterer

Politiet skriver i en pressemelding at Muddar brukte to falske profiler og oppdiktede karakterer til å manipulere Chowdhury. Gjennom tre år brukte hun karakterene til å bombardere moren til Ayesha med meldinger via Facebook og SMS, og har gradvis overbevist henne om at datteren hennes er farlig og slem.

– Karakterene var en mann kalt Jimmy Chowhury, som kommuniserte med Polly Chowdhury via Facebook, og «Skyman», fremstilt som en ledende ånd som konverserte med Polly Chowdbury gjennom tekstmeldinger. De ble brukt til å påvirke morens oppførsel mot Ayesha, skriver Metropolitan politiet i pressemeldingen.

Samtaleloggen med «Jimmy» på Facebook skal ha tilsvart 17.000 A4-sider.

– I alle mine år som politibetjent har jeg aldri vært borti en sak med en slik natur. Det tok oss flere måneder å nøste opp i Kiki Muddars nett av konstruerte løgner. Gjennom bruk av spesialbetjenter, klarte vi å bevise rollen begge disse kvinnene spilte i den emosjonelle og fysiske misbruken av Ayesha, sier inspektør Donna Convery fra drapsavsnittet i Metropolitan politiet i London i en uttalelse.

De to kvinnene ble først kjent da de ble naboer i 2007.

Skrev liste over slemme ting hun gjorde

Åtte år gamle Ayesha ble dårlig behandlet det siste året hun levde, og det gikk hardt inn på henne. En liste politiet har offentliggjort viser hvordan Ayesha førte opp ting hun hadde fått beskjed om at hun hadde gjort galt. Den inkluderer blant annet «å lage grimaser», «ignorere noen», «fortelle løgner», «ikke sette skoene mine på riktig sted» og «ikke lytte».

Politiet har også offentliggjort deler av et dagbokinnlegg skrevet at Ayesha der det kommer tydelig frem at hun mener det er hun selv det er noe galt med, og at hun svikter familien ved å være et dårlig menneske. Der står det blant annet:

 «Jeg har lært mens jeg sitter her at jeg må forandre meg. JEG SKAL FORANDRE MEG UANSETT HVA. Hvis jeg er frekk, er det ingen som liker meg. Det er opprørende at folk synes jeg er slem, skitten og frekk. Jeg liker ikke å såre andres følelser. Jeg vet ikke hvordan jeg får meg selv til å gjøre disse tingene. Jeg hater å bli straffet, så sørge for at jeg forandrer meg.»

Det er moren sin og Muddar jenta sikter til i dagbokinnlegget. Noe av straffen hun måtte tåle da hun enda var i live inkluderte iskalde bad, tvangsforing, vold og nedlatende kommentarer, ifølge The Telegraph.

– Jeg kan aldri tilgi henne

Faren til jenta, Afsar Ali, skilte seg fra moren, og flyttet ut av hjemmet deres i desember 2012. Han sier til Ilford Recorder at han aldri kan tilgi moren til Ayesha for det hun har gjort.

– Barnet du fødte til verden – å ta hennes liv – det er noe jeg aldri kan tilgi. Det er bare to personer jeg klandrer for dette, og det er henne og Kiki (Muddar), sier Afsar til Ilford Recorder.

Han beskriver sin avdøde datter som et lykkelig barn som ble elsket av alle, familien, venner og på skolen.

Du kan lese hele utdraget fra dagboken til Ayesha Ali under.

Foto: Metropolitan Police/PAFoto: Metropolitan Police/PA

Populært