Meny

To personer døde og en såret i skyting på Bornholm

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet på øya Bornholm i Danmark bekrefter at to personer er døde og en er hardt såret i en skyteepisode natt til tirsdag. Gjerningspersonen er trolig en av de døde.

Politiet ble varslet 04.41 natt til tirsdag. Da politiet kom fram til stedet, ble det konstatert at en mann og en kvinne var døde og at en annen mann var hardt såret, opplyser politiet i en pressemelding.

Hendelsen skjedde i en enebolig i byen Rønne, men politiet vet ikke nøyaktig hva som har skjedd. Rettsmedisinere og teknikere ankommer øya tirsdag ettermiddag, og før det vil ikke politiet gi flere opplysninger.

Ifølge Bornholms Tidende var det den sårede, en 68 år gammel mann, som selv varslet politiet. Avisen skriver at det er funnet en hagle på stedet.

– Vår teori er at gjerningsmannen er blant de tre som var i huset, men vi kan ikke helt utelukke at det kan være snakk om en fjerde person som har forsvunnet fra stedet. Men det er ikke i den retningen vi retter etterforskningen nå, sier visepolitiinspektør Peter Højgaard Jørgensen.

En anonym kilde sier til Ekstra Bladet at det kan være snakk om et sjalusioppgjør, men det vil ikke politiet kommentere.
Populært