Meny

Leting etter kvinne (63) pågår for fullt i Rogaland

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Store letemannskaper fortsetter søket etter den 63 år gamle kvinnen som ble meldt savnet i Vindafjord kommune i Rogaland mandag kveld.

– Vi har lett både på land og på sjøen. Utover formiddagen vil søket i nærmiljøet fortsette, og vi ber om at folk sjekker sine hus og uthus. Spesielt langs Rødneelva og i Sandeid sentrum, sier lensmann Ingvar Gjærde i Vindafjord til Haugesunds Avis.

Natt til tirsdag ble et Sea King-helikopter fra Hovedredningssentralen benyttet i søket, men snøvær i området gjorde at det ikke kunne brukes tirsdag formiddag.

Det er kalt inn ekstra mannskaper blant annet fra Sivilforsvaret, som stiller med rundt 30 personer.

Kvinnen kom ikke tilbake til boligen sin i tettstedet Sandeid etter en tur mandag ettermiddag. Hun ble meldt savnet klokka 20.30 mandag kveld. 63-åringen er cirka 160 centimeter høy og var iført mørk jakke og bukse da hun gikk ut på tur.

Hun er noe fysisk svekket av medisinske årsaker, opplyser operasjonsleder Trond Friberg i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

– Vi har fått inn tips fra flere som skal ha observert savnede i sentrumsnære områder, og det er i de områdene vi leter, sa Friberg tirsdag morgen.

I tillegg til helikopteret deltok 40 personer fra Røde Kors og sju hunder fra Norske redningshunder i leteaksjonen natt til tirsdag.
Populært