Artist til sykehus etter bilkrasj med hest

Den norske artisten Admiral P måtte sy flere sting i ansiktet etter at bilen han satt i kolliderte med en løpsk hest ved Trysil i Hedmark søndag ettermiddag.Her fra utdelingen av Spelennsprisen 2014 i januar i Stavanger Konserthus.Foto: Carina Johansen  (NTB Scanpix)
Den norske artisten Admiral P måtte sy flere sting i ansiktet etter at bilen han satt i kolliderte med en løpsk hest ved Trysil i Hedmark søndag ettermiddag.Her fra utdelingen av Spelennsprisen 2014 i januar i Stavanger Konserthus.Foto: Carina Johansen (NTB Scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den norske artisten Admiral P måtte sy flere sting i ansiktet etter at bilen han satt i kolliderte med en løpsk hest ved Trysil i Hedmark søndag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bilen med Admiral P, Philip Boardman, var på vei mot Trysil da den løpske hesten med vogn kom brått ut på veien og smalt rett inn i bilen.

– To personer, henholdsvis bilfører og kusk, ble sendt til legevakten for sjekk, sier operasjonsleder Trond Ola Berg ved Hedmark politidistrikt til Østlendingen.

Operasjonslederen legger til at også hesten ble skadd i sammenstøtet.

Admiral Ps DJ og hans manager Daniel Langleite var også med i bilen, skriver VG.

– Admiral P har sydd noen sting i ansiktet. Vi er glade for å være i live, sier Langleite.

Manageren forteller at de var på vei fra en spillejobb i Sverige da hesten kolliderte med dem.

– Den løp rett inn i passasjersiden og knuste hele høyresiden på bilen og vinduet. Vi hadde null sjans til å stoppe. Admiral P satt på den siden og fikk en del glass og kutt i ansiktet, forteller Langleite.

Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde på riksvei 25 ved Østby i Trysil i Hedmark, rundt klokken 13.20.