Full mann på fly til Bergen angrep kabinpersonalet

En nederlandsk mann i 50-årene ble pågrepet umiddelbart etter landing på Flesland mandag. Sterkt beruset hadde han gått til fysisk angrep på personalet om bord på flyet, ifølge politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi ble kontaktet av flyselskapet etter at mannen hadde opptrådt utagerende på et KLM-fly. Da han kom til Flesland, ble han pågrepet av flyplasspolitiet, sier operasjonsleder Lars Geitle i Hordaland politidistrikt til NRK.

Politiet opplyste på Twitter mandag ettermiddag at mannen var beruset, og at han gikk fysisk til angrep på personalet. Han ble holdt innelåst på Bergen lufthavn Flesland, før han senere mandag ble tatt med til arresten ved politistasjonen i Bergen sentrum.

Personvernpolicy