Oscar-vinner Moore hylles for takketalen

Graham Moore som vant Oscar for beste tilrettelagte manus for «The Imitation Game», blir hyllet etter at han brukte takketalen til å fortelle om et selvmordsforsøk som 16-åring.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg vil at dette øyeblikket skal være for den ungen der ute som føler at hun er rar eller at hun ikke passer inn noe sted. Jo, det gjør du! Jeg lover at du gjør det. Det gjør du. Forbli rar. Fortsett å være annerledes, og når det er din tur og du står på denne scenen, vær så snill å bringe beskjeden videre til den neste personen, sa Moore til salen etter å ha mottatt sin Oscar.

Takketalen har blitt omtalt i flere medier, blant dem Huffington Post som omtaler talen som den mest rørende av alle under Oscargallaen.

Les også: Tyldum fikk Oscar, ingen på Kove

Regissør av «The Imitation Game», Morten Tyldum, sa til pressen etter utdelingen at det var stort at Moore fikk prisen, og han synes han leverte den beste talen.

– Det var kjempegøy og veldig emosjonelt med Graham. Vi har jobbet sammen så lenge, man har sittet sammen i seks måneder i et rom og jobbet. Det var så velfortjent og fantastisk, og jeg synes han holdt den beste talen i kveld, sa Tyldum.

Se også intervjuet med Moore etter utdelingen, der han sier han ønsker å jobbe med Tyldum når som helst:

Personvernpolicy