Sandberg: – Jeg kan være en belastning for regjeringen

Det var torsdag Sandberg kom med uttalelsene om at KrF har et ansvar for at mennesker fra Norge knytter seg til terrororganisasjoner. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Det var torsdag Sandberg kom med uttalelsene om at KrF har et ansvar for at mennesker fra Norge knytter seg til terrororganisasjoner. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Frps nestleder Per Sandberg sier han til tider kan være en belastning for regjeringen. Samtidig hevder han mediene jager ham og Frp i flokk, og at det er grunnen til at partileder Siv Jensen beklaget hans uttalelser.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Hun har valgt å beklage fordi mediene springer etter meg eller oss i flokk. Da er en beklagelse på sin plass, så kan vi prøve å få gjort det vi er satt til å gjøre: drive politikk og prøve å få fram bedre politiske løsninger. Og ja, jeg kan til tider kanskje være en belastning for regjeringen, på samme måte som jeg kanskje er befrielse for våre velgere, sier Sandberg i et intervju med Aftenposten.

Bakgrunn: Sandberg: – KrF kan skrive beklagelsen selv

Det var torsdag Sandberg kom med uttalelsene om at KrF har et ansvar for at mennesker fra Norge knytter seg til terrororganisasjoner. Siden fant KrF-leder Knut Arild Hareide det vanskelig å akseptere beklagelsen fra Sandberg, som ble gitt med svært mange forbehold.

Les også: Krf-lederen aksepterer Siv Jensens beklagelse

Fredag ettermiddag ga Frp-leder Siv Jensen en uforbeholden unnskyldning for uttalelsene under et intervju med TV 2, en unnskyldning Hareide har akseptert.

Personvernpolicy