Politiet etterforsker dødsfall i Oslo som drap

Politiet mistenker at mannen som torsdag morgen ble funnet død på Holmlia i Oslo, er blitt drept. Et stort skogområde er sperret av.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– En mann er funnet død, men mannen er foreløpig ikke identifisert. Vi betegner dødsfallet som mistenkelig, opplyser vaktleder Roger Hjertø ved Krimvakta til NTB.

Han bekrefter overfor VG og TV 2 at politiet mener det er tegn som tyder på at det har skjedd noe kriminelt.

SISTE: To unge menn er siktet for forsettlig drap

Skogområde

Politiet er foreløpig tilbakeholdne med informasjon om saken, men opplyser at mannen ble funnet død i morgentimene torsdag i dekningsområdet til Manglerud politistasjon.

Politiet fikk melding om dødsfallet klokka 6.16. Hjertø opplyser til NRK at de vet hvem personen som meldte fra om dødsfallet, er.

Politiets krimteknikere undersøkte torsdag morgen og formiddag et skogområde i nærheten av det tett bebygde blokkområdet på Holmlia for å sikre spor og få klarhet i hva som har skjedd.

Hørte smell

En mann som bor like ved stedet der mannen ble funnet, forteller til TV 2 at han hørte et smell natt til torsdag.

– Jeg trodde det var fyrverkeri, og det hørtes mistenkelig ut. Det er normalt veldig rolig her, og jeg kunne ikke se noe i natt, sier mannen, som forteller at han satt oppe på grunn av et barn som var våkent.

– Det er skremmende, og vi er sjokkert over dette, sier mannen.

Oslo-politiet har kalt inn til pressekonferanse om drapssaken på politihuset på Grønland torsdag ettermiddag klokken 13. Politiet bekrefter at saken etterforskes som et drap av voldsavsnittet i Oslo politidistrikt.

Personvernpolicy