Mann funnet død i Kristiansund

Politiet i Kristiansund undersøker onsdag kveld omstendighetene rundt funnet av en død mann utenfor en boligblokk i byen samme ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om den døde mannen klokka 16.40 onsdag ettermiddag. Beboere i blokka på Nordlandet i Kristiansund hadde funnet ham i noen busker utenfor bygningen. Politiet hadde onsdag ettermiddag sperret av et område rundt funnstedet.

– En lege har vært på stedet og sagt at det ikke er synlige skader på mannen. Så langt er det ikke noe som tyder på at dette er noe drap, sier operasjonsleder Rolf Anders Korstad i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

En kriminaltekniker var ventet til stedet onsdag kveld for å undersøke stedet. Politiet mener de kjenner identiteten til den døde, men ville onsdag ikke gå ut med navnet av hensyn til varslingen av de pårørende.

Personvernpolicy