Meny

Pågrep knivraner hjemme

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter to dager fant politiet på Lillestrøm fram til mannen som tirsdag kveld ranet en kiosk med kniv.

Mannen i 20-årene ble pågrepet hjemme hos seg selv torsdag kveld. Han er siktet for å ha ranet en kiosk i Sørumgata i Lillestrøm med kniv tirsdag. Etter ranet stakk den maskerte mannen av fra stedet. Til å begynne med hadde politiet få spor etter mannen.

Bakgrunn: Kiosk ranet i Lillestrøm

– Han ble pågrepet etter godt etterforskningsarbeid. Vitneobservasjoner og beskrivelse fra kioskbetjeningen har hjulpet oss, sier politioverbetjent Tove Rita Jeppesen ved Lillestrøm politistasjon til Romerikes Blad.

Den pågrepne mannen har tilstått ranet og saken anses som oppklart, opplyser politiet.

Populært