Meny

Mistillitsforslag mot byråd i Oslo

Byråd i Oslo, Hallstein Bjercke (V), har ifølge Ap, SV, MDG og Rødt ført til store økonomiske tap for Oslo kommune og ført til store konsekvenser for 300 ansatte som mistet jobben. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arbeiderpartiet, SV, Miljøpartiet de Grønne og Rødt har fremmet mistillitsforslag mot byråd Hallstein Bjercke (V) for hans håndtering av konkursen i det kommunale selskapet Oslo Vei AS i 2012.

– På grunn av byråd Bjerckes kritikkverdige eierstyring av Oslo Vei AS har Arbeiderpartiet, SV, Miljøpartiet de Grønne og Rødt ikke lenger tillit til byråden, og fremmer derfor et mistillitsforslag. Hans kritikkverdige eierstyring har ført til store økonomiske tap for Oslo kommune, og ikke minst har det ført til store konsekvenser for de 300 ansatte som mistet jobben sin rett før jul i 2012, sier partiene i en felles uttalelse.

Mistillitsforslaget, som sannsynligvis ikke kommer til å få flertall, blir behandlet på bystyremøtet 4. mars.

Populært