Meny

Whitney Houstons datter i kunstig koma

Bobbi Kristina Browns mor, artisten Whitney Houston, døde etter å ha druknet i et badekar på et hotell i Beverly Hills i California i 2012. Foto: Reuters / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Whitney Houstons datter Bobbi Kristina Brown ble lagt i kunstig koma lørdag etter at hun ble funnet bevisstløs i badekaret i sitt hjem, sier en kilde som står familien nær til CNN.

Bobbi Kristina Brown pustet ikke da hennes mann og en venn fant henne lørdag rundt klokken 10.25 lokal tid i boligen i byen Roswell i delstaten Georgia.

Ifølge CNN var badekaret fullt av vann, og 21-åringen skal ha ligget med ansiktet ned i vannet, slik hennes mor gjorde da hun ble funnet død i et badekar på et hotell i Beverly Hills i 2012.

Talsperson Lisa Holland i Atlanta-politiet sier til kanalen at etterforskere ikke har funnet noe som indikerer at 21-åringen var ruspåvirket da hun ble funnet.

Les også: Whitney Houstons datter funnet livløs i badekar

– Hun er fortsatt i live og puster. Ellers kjenner jeg ikke til tilstanden hennes, sier Holland.

Politiet dro til 21-åringens hjem 23. januar etter at noen meldte fra om en slåsskamp der. Da politiet kom, åpnet ingen døren og det ble heller ikke funnet bevis på at det hadde vært noen krangel, ifølge Holland.

Popstjernen Whitney Houston døde 12. februar 2012 som følge av at hun druknet i badekaret, påvirket av kokain og en hjertefeil, ifølge obduksjonsrapporten.

Populært