Meny

Mann i 30-årene knivstukket i Hordaland

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 30-årene er alvorlig skadd etter at han natt til lørdag ble knivstukket i et bolighus i Sandvoll i Hordaland. Seks andre personer som var til stede i huset, er pågrepet av politiet.

Mannen, som er fra Litauen, ble først hentet av ambulansebåt og fraktet til Stord sykehus, for så å bli flyttet til Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

– Vi fikk beskjed om knivstikkingen fra AMK-sentralen i Haugesund klokken 01.35 og sendte en politipatrulje og ambulanse til stedet. Ambulansen fraktet mannen av gårde med en gang. Han har fått alvorlige skader, men de skal ikke være livstruende, sier operasjonsleder Kjersti Eidsnes i Hordaland politidistrikt til NTB.

Hendelsesforløpet er fremdeles uklart fordi de involverte snakker dårlig norsk.

– Vi har pågrepet seks andre litauere som befant seg i huset. De er fraktet til arresten i Bergen og skal avhøres slik at vi får klarhet i hva som har skjedd, opplyser Eidsnes.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus