Meny

Nå ringer vestlendingene og klager over snøen

KAN IKKE HJELPE: Politiet har ikke utstyr eller kapasitet til å gjøre noe meg de glatte veiene i Hordaland. De ber publikum henvende seg til vegtrafikksentralen. Foto: Paul Kleiven/NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke bare sørlendinger som ringer politiet med klager når det snør. Fredag kveld ble politiet i Hordaland nedring av oppgitte vestlendinger.

Tidligere denne uken ble Norge gjort narr av i britisk og amerikansk presse fordi flere personer ringte politiet i Agder med klager om snøværet.

For på tirsdag måtte Agder politidistrikt be folk slutte å ringe til dem med klager om snø. «Folk ringer og klager på at det snør, de kommer for sent på jobben, de får ikke avisen osv. osv. De meldingene blir ikke prioritert», skriver de på Twitter.

Det førte til at britiske og amerikanske medier følte et behov for å minne oss nordmenn på at vi bor i Norge etter «dumme snøklager».

Les også: Britene stusser over norske snøklager

Nå er det politiet i Hordaland som blir nedringt av vestlendinger som klager over glatte veier. Politiet opplyser publikum at de ikke kan gjøre noe med været, og ber dem henvende seg til vegtrafikksentralen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus