17-åring lot som om han var gynekolog – ble fersket etter en måned

FALSK LEGE: Med hvit frakk og stetoskop gikk den 17 år gamle mannen rundt på sykehuset i Florida og introduserte seg som Doktor Robinson for «kolleger» og pasienter. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
FALSK LEGE: Med hvit frakk og stetoskop gikk den 17 år gamle mannen rundt på sykehuset i Florida og introduserte seg som Doktor Robinson for «kolleger» og pasienter. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Den unge mannen gikk rundt i gangene på sykehuset med et stetoskop hengende rundt halsen og en hvit legefrakk med sykehusets logo på.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 17 år gammel gutt lekte doktor på et sykehus i Florida i flere uker før han ble oppdaget og pågrepet av politiet, melder avisen Sun Sentinel.

Tenåringen hadde forkledt seg som lege og skaffet seg tilgang til gynekologavdelingen på St. Mary’s Medical Center i West Palm Beach.

Avslørt av overlege

Han ble først avslørt tter en måned da han var til stede under en gynekologisk undesøkelse utført av overlege Sebastian Kent.

– Det første jeg tenkte var: Jeg begynner å bli veldig, veldig gammel, for disse unge doktorene ser yngre ut for hvert år, sier Kent til Fox.

Kent tilkalte deretter sikkerhetsvaktene som ringte politiet, og den unge mannen ble pågrepet og lagt i håndjern kort tid etter.

Les også: – Legen trodde ikke jeg var gravid

Blir ikke tiltalt

En sikkerhetsvakt som jobbet på St. Mary’s hadde sett tenåringen ved flere anledninger, og trodde rett og slett han var en ansatt.

Politiet og sykehuset har besluttet ikke å ta ut tiltale, da gutten ikke skal ha hatt noen direkte kontakt med pasientene.

Sykehuset sier i en uttalelse at «Personen hadde aldri noe kontakt med noen av sykehusets pasienter».

Les også: Falske hjemmehjelper også i Drammen

Hadde ikke tatt medisinene sine

Moren til gutten skal ha fortalt politiet at sønnen hennes lider av en sykdom, og at han har latt være å ta medisinene sine over en lengre periode.

Det skal være bakgrunnen for sønnens oppførsel.

Personvernpolicy