Meny

Britene stusser over norske snøklager

«DUMME KLAGER»: Nettavisen Metro omtaler tirsdagens norske snøklager som «dumme klager». Flere personer ringte til politiet i Agder og klagde over at de kom for sent på jobb og at de ikke fikk levert avisen. Illustrasjonsfoto: Lise Åserud/NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Norsk politi oppfordrer folk til å huske at de bor i Norge etter dumme snøklager» skriver den britiske nettavisen Metro.

Tirsdag var det flere som ringte inn til Agder politidistrikt og klaget over snømengden i distriktet. Politiet reagerte med å be nordmenn finne seg i at de bor i Norge.

Britiske Metro har plukket opp saken. De omtaler tirsdagens norske snøklager som «dumme klager», og ber oss nordmenn huske hvilket land vi bor i. I artikkelen har nettavisen publisert et satellittbilde som viser hele Norge dekket av snø.

Bakgrunn: Folk ringer politiet og klager på at det snør

Her til lands reagerer mange av oss når skoler holder stengt, og fly, tog og t-bane stanser helt opp når det kommer 2-5 centimeter snø i Storbritannia. Kanskje er det derfor britene vil la oss smake vår egen medisin.

Men som en person kommenterer under artikkelen på Facebook:

– Vi kan ikke le av dem, når vi alltid klager på været vårt.

Også den amerikanske nettavisen San Fransisco Gate har også rapportert om den uvanlige bruken av norsk politi. De skryter av hvordan Agder-politiet taklet situasjonen.

«– Folk må bare akseptere at de bor i Norge og at det kommer snø, sa talsmann for politiet Per Kristian Klausen, og viste med det bemerkelsesverdig ro for en person som skulle fortelle folket hva politiet faktisk er til for», skriver SF Gate.

Sjekk været der du er med ABC Nyheters nye værsider.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus