Leter fortsatt etter mor og datter

Politiet i Nord-Trøndelag mener antakelsen om at det er moren som hentet med seg den ni år gamle jenta fra Lånke skole i Stjørdalen onsdag ettermiddag er styrket.

Nord-Trøndelag politidistrikt offentliggjorde i går dette bildet av den etterlyste moren og jenta. Foto: Nyhetstips.no/Tor Aage Hansen

Nord-Trøndelag politidistrikt offentliggjorde i går dette bildet av den etterlyste moren og jenta. Foto: Nyhetstips.no/Tor Aage Hansen

Politiet i Nord-Trøndelag etterlyste onsdag en ni år gammel jente og hennes biologiske mor (44) fra Litauen. Jenta var i fosterhjem etter vedtak i barnevernet.

– Vi er fortsatt på jakt etter de to. Vi føler oss torsdag mer trygge på at det er mor som har hentet datteren. Mye tyder på at de kan ha dratt ut av landet. Det mest nærliggende er å tro at de har dratt i retning hjemlandet, sier politioverbetjent i Nord-Trøndelag, Annar Starby, til ABC Nyheter.

Bakgrunn: Politiet frykter at jente (9) er bortført

Politiet bygger sine antakelser på vitneobservasjoner av mor på skolen. 9-åringen skulle egentlig på håndballtrening etter SFO på Lånke skole, men dukket aldri opp.

Hun ble meldt savnet tirsdag ved 16-tiden.

– Vi mener jenta forsvant mellom skoleslutt og 16-tiden, da hun skulle på trening, sier Starby.

Jenta beskrives som høy for alderen. Hun har langt brunt hår, med kraftig lugg. Niåringen ble sist sett med en guloransje jakke, rosa lue med hvite striper, hvite votter og en blå dongeribukse.

Politiet ønsker tips på: 74 12 10 00

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter.

Her finner du regler for kommentering.

Tor Strand, redaktør

Diskuter artikkelen her:

comments powered by Disqus

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden