Meny

Dette har skjedd natt til torsdag 22.01

Mulla Krekar slipper snart ut av fengsel og går alt etter planen skal han tvangsflyttes her til Kyrksæterøra i Sør-Trøndelag. I en lokal meningsmåling er flertallet imot at han skal bo der, men samtidig tror flesteparten at han ikke utgjør noen sikkerhetsrisiko. Foto: Henrik Sundgård / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nattens viktigste hendelser.

Verden:

USA: – Russland har en okkupasjonsplan for Ukraina

– Situasjonen nå er farlig, sa FN-ambassadør Samantha Power under et møte i FNs sikkerhetsråd onsdag.

Toppløsbildene forsvinner ikke fra The Sun likevel

Til tross for meldinger om at toppløsbildene på side 3 av The Sun var historie, publiserte den britiske avisen torsdag et bilde av Nicole fra Bournemouth under tittelen «presiseringer og rettelser».

USA og Cuba fornøyd etter historiske samtaler

Tross uenighet om innvandring er myndighetene i USA og Cuba godt fornøyd med starten på de historiske samtalene mellom landene.

Norge:

Ny narkoaksjon i Oslo etter oppringninger til «hasj-telefon»

I september og desember i fjor pågrep Oslo-politiet nærmere 50 personer i et større hasjnettverk. En beslaglagt mobiltelefon har nå ført til enda flere pågripelser.

Stor oppmerksomhet rundt Ødegaard-overgang

Martin Ødegaards overgang til Real Madrid skaper overskrifter over hele verden. 16-åringen omtales som et «vidunderbarn». Følg saken direkte.

Flertall i Hemne kommune mot Krekar-flytting

I en ny meningsmåling svarer 56 prosent av de spurte i Hemne kommune at de er imot at mulla Krekar flyttes til kommunen. 59 prosent tror ikke han vil utgjøre noen sikkerhetsrisiko.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus