Meny

Toppløsbildene forsvinner ikke fra The Sun likevel

The Sun har publisert toppløsbilder på side 3 i 44 år. Bildet er tatt i forbindelse med 25-årsjubileet i 1996. Foto: Bjørn Sigurdsøn / Reuters / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til tross for meldinger om at toppløsbildene på side 3 av The Sun var historie, publiserte den britiske avisen torsdag et bilde av Nicole fra Bournemouth under tittelen «presiseringer og rettelser».

«I fortsettelsen av meldinger i samtlige andre medier, ønsker vi å presisere at dette er Side 3 og dette er et bilde av Nicole (22) fra Bournemouth», skriver avisen, som ikke ser ut til å ha lagt den 44 år gamle tradisjonen med toppløsbilder bak seg.

Les også: Nå blir det slutt på side 3-piker i The Sun

«Vi beklager overfor journalistene som har brukt de siste dagene på å snakke om og skrive om oss», skriver avisen videre.

Det var The Times, som i liket med The Sun eies av Rupert Murdochs News Corp., som først meldte at den britiske tabloiden skulle flytte toppløsbildene fra papiravisen til en egen nettutgave, og kun publisere bilder av lettkledde kvinner.

– Det kan se ut til at kampen ikke er over ennå, sier en talsperson for kampanjen No More Page 3.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus