Meny

Veronica-saken: Døde av drukning

Det var her, innerst i Barsnesfjorden i Sogndal, at den savnede Veronica Heggheim Stegegjerdet ble funnet. Funnstedet er ikke langt fra hjemmet hennes. Bildet er fra november i fjor. Foto: Terje Eggum / Sogn Avis / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I likhet med den foreløpige obduksjonen, viser den endelige obduksjonen av Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) at hun døde av drukning.

Lensmann i Sogndal og Leikanger, Arne Johannessen, opplyser til VG at den endelige obduksjonsrapporten ikke gir noe vesentlig ny informasjon, men at etterforskningen fortsetter for fullt.

– Vi har sagt hele tiden at vi etterforsker bredt for å klarlegge hendelsesforløpet. Det har vi jobbet med hele tiden, for å prøve å finne så mange svar som mulig. Konklusjonen i den endelige obduksjonsrapporten endrer ikke vårt fokus i saken, sier han til avisa.

Les også: Sogndal-politiet ber om hjelp i Veronica-saken

Den 22 år gamle kvinnen ble funnet død i Barsnesfjorden 14. november i fjor etter å ha vært savnet i om lag tre uker.

I forbindelse med etterforskningen har politiet rullet opp et narkotikamiljø i Sogndal. En mann i 40-årene sitter varetektsfengslet, siktet for oppbevaring og omsetning av om lag ett kilo hasj.

Mannen er også siktet for falsk forklaring og for å ha utøvd vold mot Stegegjerdet, men tingretten fant under fengslingsmøtet rett før jul ikke fengslingsgrunnlag for dette.

Les også: Narkomiljø rullet opp i Veronica-saken

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus