Meny

Fortsatt uklart hva som skjedde med niåring på Kolbotn

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet kunne onsdag kveld fortsatt ikke si hva som har skjedd med en ni år gammel jente som tirsdag ble funnet livløs i en vei på Kolbotn sør for Oslo.

– Vi har ikke noe nytt å gå ut med fra dagens etterforskning, og det er fremdeles for tidlig å konkludere hva som skjedd. Vi etterforsker fremdeles bredt, sier kommunikasjonsrådgiver Marita Hatlelid i Follo politidistrikt til NTB onsdag kveld.

Tirsdag ble det antydet at jenta hadde blitt påkjørt av farens bil, men onsdag formiddag sa politiet at det var for tidlig å konkludere med hva som har skjedd.

Ifølge Østlandets Blad segnet jenta om ved siden av bilen, men politiet har ikke bekreftet dette. Politiadvokat i Follo politidistrikt Liv Heidi Bjerkmo sa onsdag formiddag at politiet vurderer flere mulige hendelsesforløp.

Bakgrunn: Jente livstruende skadd etter å ha blitt påkjørt i Follo

Politiet har foretatt rundspørringer i området, avhørt vitner og foretatt tekniske undersøkelser på stedet. Det foretas også tekniske undersøkelser av en bil, og medisinske journaler skal innhentes. Jentas far er et av vitnene i saken.

Etter at jenta ble funnet livløs i krysset Haugastølveien/Skogveien ble det utført livreddende førstehjelp på stedet, først av jentas far og et vitne, deretter av ambulansepersonell. Niåringen ble senere fløyet til Ullevål sykehus i Oslo.

Tirsdag ble det opplyst at hun hadde livstruende skader. Ullevål sykehus ville onsdag kveld ikke gi noen opplysninger til NTB om jentas tilstand
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus