Meny

Store trafikkproblemer utenfor Oslo

Glatte veier førte til store trafikale problemer i og rundt Oslo natt til onsdag. Bildet viser lignende kjøreforhold ved Gardermoen i fjor. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Glatte veier førte til store trafikkproblemer i og rundt hovedstaden natt til onsdag. E6 ved Nøstvettunellen måtte stenges ved halv fire-tiden, og trafikken inn mot Oslo gikk via E18.

Flere vogntog på vei inn mot Oslo fikk onsdag morgen problemer på føret, og ved E6 på Taraldrud ved Kolbotn kjørte et vogntog inn i bergveggen. Sjåføren skal være uskadd, men vogntoget sperret hele E6.

Like over klokken 6 meldte Follo politidistrikt at vogntoget var fjernet, og at veien igjen var åpen for trafikk. Også Nøstvettunellen ved Vinterbro var en periode stengt fordi flere vogntog fikk problemer.

Også i selve hovedstaden har det vært store problemer. På E6 ved Skulleruddumpa kjørte et vogntog inn i en lyktestolpe litt før klokken tre. Dette førte til at lyktestolpen falt over utgående felt. Oslo politidistrikt meldte litt før klokken fire at lyktestolpen er fjernet og at utgående felt er åpent.

Sjekk været der hvor du er

Noen få minutter over klokka tre kolliderte deretter to vogntog på toppen av bakken på samme sted, slik at også inngående felt ble sperret.

Klokken 5.30 meldte politiet at både inngående og utgående kjørefelt var gjenåpnet for trafikk.

Politiet i Telemark meldte rett før midnatt at en lastebil skled av veien og ut i grøfta på E 134 ved Tokke øst for Høydalsmo. Heller ikke her ble det meldt om personskader, men trafikken ble dirigert manuelt forbi stedet i et par timer etter ulykken.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus