Meny

Ukas mest sette:

Naken 16-åring gikk fra dør til dør

Naken 16-åring gikk fra dør til dør

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet prøvde å lære folk å kjørebil, i Flordia ble en sjelden delfin fanget på film, mens her hjemme fikk en grov julebukk oppmerksomhet. Dette er ukas mest sette videoer.

Albinodelfin fanget på film

Bare 15 ganger de siste 50 årene har en albinodelfin blitt sett av mennesker. Denne gangen ble den også filmet av Danielle Carter i organiasjonen «Florida Fish and Wildlife Conservation Commission».

Organiasjonen ønsker ikke å fortelle hvor det sjeldne opptaket ble gjort, i frykt for at publikum skal finne og plage dyret. Les hele artikkelen her.

16-åring gikk julebukk i Borat-drakt

For å vinne en konkurranse på internett gikk en 16 år gammel gutt fra Skien julebukk i en veldig luftig bekledning. Kun iført en Borat-drakt gikk han fra hus til hus og påfunnet så ut til å få frem smilet hos de aller fleste. Les hele artikkelen her.

Bilist mistet hue i trafikken

At det kan bli temperatur og krangling i trafikken er kjent for de aller fleste. Men en britisk sjåfør tok det litt lenger da på motorveien bestemte seg for å bråbremse rett foran en lastebil etter kranling om et filbytte.

Takket være den snarrådige lastebilsjåføren ble det som kunne vært en svært alvorlig ulykke unngått. Les hele artikkelen her.

Islandsk politi avslørte «hem­me­lig­het»

Noen bilister nekter å bruke blinklyset i trafikken. For å sette søkelyset på problemet valgte politiet på Island å legge ut en video på YouTube hvor de avslørte en «mystisk hem­me­lig­het» i bilen. Les hele artikkelen her.

Martijns video gjør Norge bittelite

Den nederlandske filmskaperen Martijn Doolaardvar på en toukers ferie i Norge og Island og lagde i den forbindelse denne hyllesten til de to nordiske landene.

Under oppholdet kom han på ideen om å vise Norge som en liten verden. Les hele artikkelen her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus