Meny

Sparket etter 24 års sykemelding

BYRÅKRATI: Indiske statlig ansatte er notorisk kjent for å ikke være punktlige. Disse herrene har ingenting med saken å gjøre. (Foto: AP Photo/Ajit Solanki / NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En indisk ingeniør som ikke har returnert til arbeidsplassen han midlertidig forlot med sykemelding i 1990, har fått sparken etter 24 år.

Den indiske mannen jobbet i en offentlig instans i India i et tiår før han forsvant med sykemelding på begynnelsen av 1990-tallet. Han har fått beskjede om å møte på jobb igjen, men har unngått å vise seg.

I 2007 gikk arbeidsgiveren til formelle skritt for å få ham oppsagt, men det er først nå han er ferdigjobbet i det såkalte central public works department.

India er kjent for en offentlig arbeidsstokk som er kronisk for seint ute og som forlenger matpausen i overkant.

Statsminister Narendra Modi har uttalt at han ble sjokkert over tilstandene i maktens korridorer i landet, etter at han ble valgt til embetet i mai i fjor. Modi ble raskt kjent for å uanmeldt besøke statsapparatets kontorer for å sjekke hvem som til enhver tid var på jobb.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus