Meny

Nå skal Ap-Raymond styre Kjell Magne Bondevik

INN I BONDEVIKS SENTER: Ap-sekretær Raymond Johansen. Foto: Thomas Vermes/ABC Nyheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Partisekretær Raymond Johansen går inn i styret for Oslosenteret for fred og menneskerettigheter, mens Sverre Lodgaard blir styreleder.

Oslosenterets leder, forhenværende statsminister fra Kristelig Folkeparti, Kjell Magne Bondevik, er meget glad for å få Johansen inn i styret.

– Johansens erfaring fra norsk og internasjonal politikk, fredsarbeid og utviklingsspørsmål vil berike Oslosenteret som organisasjon, og derfor er vi svært tilfreds med at han trer inn i styret, sier Bondevik på senterets hjemmeside.

Les også: - En drøm å komme til Norge

Raymond Johansen har erfaring blant annet som statssekretær i Utenriksdepartementet.

En annen eks-politiker fra Ap, Tove Strand, har vært styreleder for Oslosenteret de siste årene. Nå gir hun seg og styremedlemmet Sverre Lodgaard rykker opp til leder.

Lodgaard er statsviter og har lang erfaring innen freds-, utenriks-, og sikkerhetspolitikk som en av veteranene i Norsk Utenrikspolitisk Institutt, som han tidligere også har ledet.

Les også: Kina nekter norsk eks-statsminister innreise

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus