Meny

Sogndal-politiet ber om hjelp i Veronica-saken

Det var innerst i Barsnesfjorden i Sogndal at den savnede Veronica Heggheim Stegegjerdet (innfelt) ble funnet. Funnstedet er ikke langt fra hjemmet hennes. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sogndal-politiet får hjelp fra andre lensmannskontor til å løse Veronica-saken og har også bedt om ytterligere bistand fra Kripos.

Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) ble funnet død i Barsnesfjorden 14. november i fjor. Hun hadde da vært savnet siden 26. oktober.

– Vi får bistand fra politiet i Førde og Vågsøy. Det handler om å bruke dyktige etterforskere som kjenner saken. Vi har også sendt en skriftlig anmodning om ytterligere bistand fra Kripos, men har foreløpig ikke fått svar på den, sier regionlensmann Arne Johannessen i Sogndal til Bergens Tidende.

Kripos er bedt om å hjelpe til både teknisk og taktisk.

I forbindelse med etterforskningen skal politiet ha rullet opp et narkotikamiljø i Sogndal. En mann sitter varetektsfengslet, siktet for oppbevaring og omsetning av om lag ett kilo hasj. Han er også siktet for falsk forklaring og for å ha utøvd vold mot Stegegjerdet, men tingretten fant ikke fengslingsgrunnlag for dette.

Den foreløpige obduksjonsrapporten skal ha vist at Stegegjerdet døde av drukning, men etter det BT kjenner til, hadde hun også ytre skader på kroppen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus