Meny

Avslutter letingen etter savnet 18-åring

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søket etter en 18-åring som er savnet etter et trafikkuhell på Sotra vest for Bergen torsdag, er innstilt. Politiet antar at mannen er omkommet.

– Vi avslutter selve redningsaksjonen og går nå over i søk etter en antatt omkommet person, sier operasjonsleder Kjersti Eidsnes i Hordaland politidistrikt til NRK.

18-åringen forsvant fra stedet etter at han og en kamerat var involvert i et trafikkuhell på Ekerhovd på Sotra tidlig torsdag. Begge stakk fra stedet før politiet kom, men kameraten (17) meldte seg senere.

– Det var mistanke om ruskjøring da vi oppdaget ulykken, så det kan ha vært derfor 18-åringen stakk av, sa operasjonsleder Eidsnes til NTB fredag.

Les også: 18-åring savnet etter at han stakk fra politiet

Søkeområdet ble utvidet lørdag, og letingen foregikk blant annet i terrenget litt vekk fra sjøen.

Til sammen 180 personer i letingen, blant dem 65 frivillige. Personell fra Norsk Folkehjelp, Røde Kors, Sivilforsvaret og Norske Redningshunder deltok i søket, som blir gjenopptatt søndag.

– Vi vil ha en undervannsbåt som skal søke på sjøen. Parallelt med dette skal vi drive etterforskning og etterretning, sier Eidsnes til Bergens Tidende.

Les også: Leteaksjon på Sotra 18-åring savnet etter trafikkulykke

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus