Meny

Prest tiltalt for vold mot kona

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En prest i Møre og Romsdal er tiltalt for vold mot kona under særdeles skjerpende omstendigheter. Et barn var til stede under den påståtte voldsepisoden.

Presten nekter all straffskyld og sier via sin forsvarer, advokat John M. Hammervoll, at han ikke forstår hvorfor politiet har tatt ut tiltale mot ham.

Mannen, som er ansatt i Den norske kirke, må ifølge Sunnmørsposten møte i Sunnmøre tingrett i februar. Der vil påtalemyndigheten argumentere for at han i april i fjor var svært aggressiv og voldelig mot sin kone mens et barn var til stede. Ifølge VG går tiltalen ut på at mannen kastet kvinnen i gulvet og tok kvelertak på henne. Hendelsen skal ha skjedd i deres hjem.

– Vi trodde faktisk at det ikke skulle komme tiltale mot ham. Han erkjenner ikke straffskyld, og kan ikke forstå på hvilket grunnlag han skulle gjøre det, sier Hammervoll til VG.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus