Meny

18-åring savnet etter trafikkulykke på Sotra

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet gjennomfører en større leteaksjon etter en 18-åring som er savnet etter en utforkjøring på Sotra, vest for Bergen. I tillegg til politiet deltar en rekke frivillige organisasjoner i aksjonen.

Operasjonsleder Lars Geitle i Hordaland politidistrikt sier at ingen har klart å komme i kontakt med 18-åringen etter at han kjørte utfor veien natt til torsdag.

– Vi hadde mellom 50 og 60 personer med i en leteaksjon torsdag kveld og fortsetter letingen fredag morgen. I tillegg til mannskaper fra politiet har vi bistand fra Røde Kors, Norske Redningshunder, Folkehjelpen og Sivilforsvaret, sier Geitle til NTB.

Politiets båt benyttes også i letingen.

– To biler kjørte av Ekerhovdvegen, øst på Sotra natt til torsdag. En av sjåførene var en 17-åring som vi har kontroll på og som vi mistenker har kjørt i påvirket tilstand. Føreren av den andre bilen er 18-åringen vi nå leter etter, sier Geitle.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus