Meny

Levanger-teori: Far drepte sønn

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiets hovedteori er at faren (47) drepte sin sønn (17) og deretter tok sitt eget liv i Levanger i romjulen. Foreløpige resultater av obduksjonene foreligger fredag.

Politiet bekrefter fredag at det var den 47 år gamle mannen i Levanger som drepte sin 17 år gamle sønn før han tok sitt eget liv.

Ville ikke kommentere fredag

De to ble funnet døde på den 47 år gamle gårdbrukerens gård på Halsan litt utenfor Levanger sentrum onsdag. Politiets kartlegging av hva som skjedde på gården skal nå ha kommet langt. Etter det Trønder-Avisa får opplyst, er politiets hovedteori at faren drepte sin sønn på gården, for deretter å ta sitt eget liv.

– Dette ønsker vi foreløpig ikke å kommentere, sier politiadvokat Tove Jensen Røddesnes til avisen.

Les også: - Far (47) og sønn (17) døde i Levanger

Det var ingen andre personer på gården da drapet og selvdrapet skjedde, ifølge politiet. Røddesnes vil ikke bekrefte hvem politiet mener var ansvarlig for drapene og har tidligere kun sagt at den ene drepte den andre og deretter tok sitt eget liv. Avisen får imidlertid opplyst fra flere kilder at gutten ble drept av sin egen far.

Politiet holdt onsdag pressekonferanse der det ble sagt at det kan ha gått noe tid fra de to personene døde, til de ble funnet. Etter det Trønder-Avisa får opplyst skal det være snakk om mindre enn ett døgn.

Les også: Trolig drap og selvdrap i Levanger

Politiet ønsker ennå ikke å si noe om hvordan 17-åringen ble drept og vil heller ikke si noe om omstendighetene rundt funnet av 47-åringen. Avisen får imidlertid bekreftet at det ikke ble brukt skytevåpen.

De to dødes identitet er ennå ikke offentliggjort. I løpet av fredag får politiet resultater fra den foreløpige obduksjonen, og Nord-Trøndelag politidistrikt kommer til å holde ny pressekonferanse om saken i løpet av dagen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus