Meny

Motivet for drap i Levanger ikke kjent

De to mennene ble funnet døde på en gård i Levanger onsdag. Foto: Terje Næss / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet gjennomfører avhør for å finne ut hva som lå bak familietragedien der en far (47) og en sønn (17) døde i Levanger.

Hovedteorien er at den ene drepte den andre og så tok sitt eget liv.

Flere familiemedlemmer, naboer og vitner ble onsdag avhørt. Politiet har ikke fått tak i øyenvitner, og det var heller ingen personer til stede da politiet ankom gården på Halsan, litt utenfor Levanger sentrum.

– Det meste av tekniske undersøkelser ble gjort onsdag, men det gjenstår fortsatt noe. I tillegg blir det gjennomført avhør i løpet av torsdag og obduksjon i løpet av fredag, opplyser politiadvokat Tove Jensen Røddesnes til Adresseavisen.

Les også: - Far (47) og sønn (17) døde i Levanger

Ny pressekonferanse

Nord-Trøndelag politidistrikt kommer til å holde en ny pressekonferanse om saken fredag, men har utover det som kom fram onsdag, vært sparsomme med opplysninger.

De ønsker blant annet ikke å gå ut med identiteten til de to avdøde, hvordan drapene skjedde eller i hvilken rekkefølge.

– Politiets hovedteori om at det dreier seg om en familietragedie er blitt styrket under etterforskningen, uttalte lensmann Anne B. Ulvin under en pressekonferanse onsdag kveld.

De avdøde er begge norske statsborgere, og familien er ikke kjent for politiet fra før. Politiet ble varslet om saken klokka 11.09 onsdag formiddag.

Nabo varslet

En nabo mente å ha sett en død person, etter å ha blitt varslet av familiemedlemmer som ikke fikk kontakt. Da politiet søkte rundt gården, fant de ytterligere en død mann. Ting kan tyde på at dette har skjedd litt før politiet fikk melding, ifølge lensmannen.

Levanger-ordfører Robert Svarva beskriver dødsfallene som både triste og skremmende.

– Jeg har veldig god dialog med politiet og fikk telefon fra lensmannen umiddelbart. Vi har aktivisert kommunens psykososiale kriseteam, som står til rådighet for dem som eventuelt måtte trenge det, uttalte han til Trønder-Avisa onsdag.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus