Ingen pågrepet etter væpnet drosjeran i Bergen

En drosjesjåfør ble natt til søndag ranet av to personer og truet med skytevåpen på Nesttun i Bergen. Politiet har ikke pågrepet noen etter hendelsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk beskjed om ranet i Sandalsvegen klokken 00.44, etter at drosjesjåføren utløste bilens ransalarm, opplyser politiet.

Drosjesjåføren plukket opp passasjerene på Danmarks plass og kjørte opp mot Nesttun. På en smal sidevei ble han truet med et skytevåpen, og de to passasjerene gikk deretter ut av bilen og inn i en ventende bil, opplyser politiet.

– Vi etterforsker saken fortsatt, og leter etter to personer. De er lyse i huden, kraftig bygd og i 30-årene. Den ene av dem er skallet, opplyser operasjonsleder Preben Wallestad ved Hordaland politidistrikt til NTB søndag morgen.

Politiet opplyser at bilen de forsvant i, høyst sannsynlig var en svart Toyota pickup. På grunn av omstendighetene antar politiet at ranet var planlagt på forhånd.

Natt til søndag lette politiet etter gjerningsmennene ute med en rekke patruljer, i tillegg til hundepatruljer.

Drosjesjåføren kom ikke fysisk til skade under ranet. Det er ikke foreløpig kjent hva de to ranerne fikk med seg fra bilen.

Personvernpolicy